Mindfulness / stresshantering

Vad sägs om att både bli mer effektiv samtidigt som du minskar din stressnivå?

Mindfulness kan användas såväl i jobbet som i vardagen för att hantera stress och oro. Det går ut på att du fokuserar på det som finns i just denna stund, i nuet, så att du blir medveten om hur du tänker, känner och handlar i olika situationer.

Vi lär oss att flytta fokus inåt så vi kan släppa det som sker runtom oss. Vi blir mer medvetna om hur vi tänker, känner och handlar i olika situationer. Det finns inga krav eller måsten, du gör det helt utifrån dina egna förutsättningar.

Jag varvar samtal med olika övningar som passar just dig och din situation så att du kan hitta ditt inre lugn.

Hos mig får verktyg och kunskap som du kan använda i vardagen. Genom meditation guidar jag dig genom olika övningar för att hitta till lugnet och din medvetna närvaro.

Jag är diplomerad Mindfulnessinstruktör.

Mindfulness

 

Pris

950 :- (ca 60 min)

Vid hembesök eller företagsbesök tillkommer resekostnader baserat på avstånd och restid.

För tillfället har jag inga lediga tider uppsatta i min bokningskalender, men det kan ändå finnas möjlighet att boka vissa tjänster vid direktkontakt med mig.

Om du har frågor eller inte hittar någon lämplig tid på någon av orterna, kan du höra av dig till mig via e-post eller messenger.

Jag håller även kurser och studiecirklar i Mindfulness för företag, organisationer, och har även öppna kurser för privatpersoner. Håll utkik på min facebook-sida efter nästa gång jag har en kurs eller cirkel.


Mindfulness

 


  copyright © 2022 abelli.se