Livscoaching

Ann-Marie Abelli - Livscoach och energiterapeut Vad är coaching? Kan alla ha nytta av en coach?

Coaching handlar helt enkelt om att utveckla och lära känna sig själv. Hela tanken med coaching är att skapa förutsättningar för att hitta sin egen potential, stärka självkänslan, få bättre intuition och minska stress. Det kan gälla exempelvis ekonomi, relationer, hälsa eller att få mer tid för ett intresse. Du kan ha önskningar, drömmar eller mål som du vill förverkliga. Genom coachning fokuserar vi på nuet och framtiden.

Vad kan jag som coach erbjuda dig?
  • Ta reda på vad som hindrar dig från att göra vissa saker?
  • Få mod och kraft att våga.

Tillsammans sätter vi upp de mål som du vill uppnå, jag coachar dig genom processen och guidar ditt handlande mot dina mål.

Drivkraften är din vilja till förändring och är avgörande för din framgång. Du kan så mycket mer än du tror. Vågar du, så vill jag.

Jag är diplomerad Livscoach.

Jag arbetar framförallt i Mellbystrand (Laholm), Göteborg och Västerås, och kan ta emot när jag är på någon av de orterna, men jag coachar även via telefon eller online.


Personlig utveckling - livsglädje

Pris

950 :- (ca 60 min)

Vid hembesök eller företagsbesök tillkommer resekostnader baserat på avstånd och restid.

För tillfället har jag inga lediga tider uppsatta i min bokningskalender, men det kan ändå finnas möjlighet att boka vissa tjänster vid direktkontakt med mig.

Om du har frågor eller inte hittar någon lämplig tid på någon av orterna, kan du höra av dig till mig via e-post eller messenger.

Paketpriser

  • Paketpris 3 gånger: 2,400 kr (800 kr/tillfälle)
  • Paketpris 5 gånger: 3,800 kr (760 kr/tillfälle)

För paketpris, kontakta mig via e-post eller messenger.

Fri konsultation

Boka mig gärna för en kort och kostnadsfri konsultation där vi pratar igenom hur din situation ser ut och hur jag kan hjälpa Dig på bästa sätt.  copyright © 2022 abelli.se